Пакет Профилактика след раждане

Бременността е естествено състояние, закодирано във физиологията на жената, но същевременно е на границата между норма и патология. При почти 80% от жените след раждане се наблюдава промяна в архитектониката и инервацията на тазовото дъно. Тези промени водят до нарушения в сексуалната чувствителност при млади жени и инконтиненция в по-напреднала възраст. Безспорно, по-ефективно е недопускането на проблема, вместо преодоляването му в бъдеще.

Превантивното укрепване на тази мускулатура още след раждането предотвратява появата на по-нататъшен дискомфорт.

Медицински център „Д-р Минев“ има удоволствието да предложи на своите пациентки съвременно решение чрез иновативния стол Emsella. Уредът функционира на база електромагнитни импулси, които укрепват тазовото дъно и заобикалящите го тъкани. Терапията се състои от неинвазивни, безболезнени и комфотни процедури, които не изискват време за възстановяване!

Нашата цел в Медицински център „Д-р Минев“ е да предоставим иновативно и удобно решение, което помага на новите майки да се чувстват по-силни и уверени след физическите промени, свързани с раждането. Именно затова създадохме пакет „Профилактика след раждане“, включващ три процедури на стола Emsella, които са достатъчни за начална превенция!