Вагинална пластика

Вследствие на статични заболявания

Това са случаите, когато вследствие на бременност и раждане има спадане или деформация на влагалището. Често пъти има и спадане на матката и/или инконтиненция на урина. Операциите могат да се извършат през влагалището или лапароскопски. Влагалищните операции могат да се направят и с ленти или платна за повдигане. Тъй като съществуват много техники за този вид операции, подходът към всеки пациент е строго индивидуален!

Когато Ви е диагностицирано спадане на матка, влагалище, или инконтиненция, не отлагайте за дълго оперативното лечение. С всяка следваща година общото Ви здравословно състояние ще се влошава и в даден момент може да се окаже, че не може да бъдете оперирана и това ще Ви причинява непрекъснат дискомфорт.

Отскоро лечението с електромагнитни вълни стана много популярно. Започна да измества много голяма част от операциите за спадане на влагалището и инконтиненция. За повече информация по темата прочетете: стол Emsella.

Вагинална пластика по желание. Козметични операции.

Можем да постигнем ефекта, който Вие желаете. При желание за козметична операция се използва лазер. Една такава операция протича почти без шиене и сваляне на конци, а зарастването е много бързо.