Моята огромна признателност към д-р Минев
Моля влез или се регистрирай.
Dr. Minev

Автор Тема: Моята огромна признателност към д-р Минев  (Прочетена 4325 пъти)

Asya

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 6
На 30 г. загубих първото си дете един ден след термин. След един месец по препоръка на познати отидох при д-р Минев на консултация. Той започна да следи състоянието ми, като след два месеца ми даде зелена светлина за нова бременност. Забременях на втория месец след това и терминът ми се падаше през същия месец като предната бременност.
Както може да се предположи, бях много тревожна и обсебена бременна. С напредване на бременността тревогите ми нараснаха. Една вечер реших, че бебето ми не рита и се обадих на д-р Минев, който дойде в кабинета от вечеря с приятели, за да чуе тоновете на бебето. Дори не пожела да ми вземе пари, но пък ми даде да си ползвам вкъщи едно апаратче за слушане на тоновете на бебето и гел, с който да го ползвам.
�? така изкарах една тревожна, но добре следена бременност, която завърши с успешното раждане със секцио на голямо и хубаво бебе 4 кг. две седмици преди термин. В болницата след раждането д-р Минев изпрати при мен психоложката, с която работи, за да си поговори с мен и да ме успокои при евентуална следродилна депресия. След изписването ми една вечер ми се стори, че мястото на операцията е надуто, обадих се на д-р Минев, а той веднага дойде в клиниката, оставил игра на тенис. Провери раната, каза, че всичко е наред.
Не мога да Ви опиша колко съм Ви благодарна, д-р Минев, за грижите и спокойствието, които ми осигурихте, и за това, че в края на краищата благодарение на Вас родих живо и здраво детенце.
Сега детето ми е на 6 години и аз искам още едно дете. �?мам положителен тест за бременност и една седмица закъснение, предстои ми преглед при д-р Минев. Но не се и съмнявам, че за мен ще бъде положена най-добрата грижа.
« Последна редакция: юни 18, 2015, 09:29:54 am от Asya »

Asya

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 6
Re: Моята огромна признателност към д-р Минев
« Отговор #1 -: юни 18, 2015, 09:28:12 am »
Не разбирам защо написаното не е видимо!

п.с. Проблемът се оправи и се вижда вече.